ZABO zaalvoetbal zoekt twee nieuwe teams

Aalsmeer – Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2019-2020 nog twee zaalvoetbalteams die de competitie komen versterken. Momenteel staan er voor het 44e ZABO-seizoen acht ploegen op de deelnemerslijst. De insteek van het Zabo-bestuur is natuurlijk om weer ouderwets een competitie te draaien met tien ploegen, met sportief zaalvoetbal en gezelligheid na afloop in de kantine.

Bij twee nieuwe aanmeldingen kan er aan het eind van de maand september gestart worden met tien deelnemende zaalvoetbalploegen en vijf wedstrijden op de speelavond. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg en in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart. Dus geen verre reisafstanden, maar altijd dichtbij huis!

De speelavond is de zaterdagavond en de aftrap van de eerste wedstrijd is om 18.30 uur. De voorbereidingen voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen zijn in volle gang. Voor verdere informatie en aanmelden kunnen belangstellenden contact opnemen met de Zabo-secretaris Richard Piller via 06-37346909 of stuur een mail naar: info@zaboaalsmeer.nl