Winnaars Bouw een Bootje bij De Vries

Aalsmeer – Maandag 12 november hebben  de winnaars van Bouw een Bootje Aalsmeer 2018 een bezoek gebracht aan Koninklijke De Vries Scheepsbouw. De jongens en meiden, die inmiddels in groep 8 zitten, van OBS Kudelstaart en BS De Brug uit Aalsmeer-Oost werden ontvangen door directeur Dennis van Haasteren en wethouder Robbert-Jan van Duijn. 

De beelden die werden getoond van het zomerse zonnige evenement vormden een behoorlijk contrast met deze regenachtige maandagochtend. Het fotomoment volgde na de toespraakjes van de directeur en de wethouder. De sfeer was uitgelaten!

Tijd voor de rondleiders om de kinderen op te halen voor een rondleiding door het prachtige bedrijf van De Vries. Er was herkenning, de rondleiders waren namelijk ook de bouwbegeleiders tijdens de boten-bouwdag voor scholen tijdens de Westeinder Water Week. Er werd veel informatie gegeven en dit leverde tal van vragen op.

In de nieuwe Concurrent Design ruimte werden de Feadship brandmovie en de timelaps van de bouw van het jacht ‘My Lonian’ getoond. Met een hoofd vol informatie en een goody bag, werd de ochtend om circa 11.00 uur afgesloten. De kinderen van OBS Kudelstaart en BS De Brug werden bedankt voor hun bezoek en natuurlijk hebben de jongens en meiden op hun beurt de gastheren ook bedankt voor de informatieve ochtend.