Winnaar Arjan blij met racefiets van Waning

Aalsmeer – Afgelopen donderdag zijn in de krant de winnaars bekend gemaakt van het Tour de France spel van de Nieuwe Meerbode. Uiteraard waren alle winnaars ook extra persoonlijk met een felicitatie-brief op de hoogte gesteld en natuurlijk zijn de ondernemers, die een prijs beschikbaar hebben gesteld, geïnformeerd over de komst van de winnaars.

Waning Tweewielers heeft weinig tijd gekregen om de hoofdprijs, een Cube Attain racefiets, rijklaar te maken, want winnaar Arjan Buskermolen meldde zich reeds tijdens koopavond op vrijdag. Samen met zijn twee dochters stapte de Kudelstaarter vrolijk de fietsenwinkel in de Zijdstraat 5 binnen. Arjan toonde zich bijzonder verheugd en gaf aan voornemens te zijn vele kilometers te gaan fietsen. Een hele blije winnaar dus.

Arjan kreeg de racefiets in bijzijn van zijn twee dochters overhandigd van René van Waning Tweewielers (zie foto). Arjan nogmaals gefeliciteerd en Waning Tweewielers: Bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijs voor het Meerbode Tour de France spel.