Wijkoverleg Hornmeer blijft!

Aalsmeer – Dat het Wijkoverleg Hornmeer blijft, was de unanieme wens en opdracht van alle aanwezige betrokken bewoners afgelopen maandagavond 27 mei in het Buurthuis Hornmeer. Wijkoverleg Hornmeer moet zijn functie behouden, waar alle bewoners met hun vragen vanuit de wijk terecht kunnen.  Met de aanwezigheid van Jane Dest, namens de gemeente Aalsmeer, werd nog eens duidelijk onderstreept hoe belangrijke de gemeente de verbinding met de inwoners vindt. De inspirerende en sociale rol van buurtverbinder Frans Huijbregts van Participe richting de aanwezigen was aanstekelijk.

Uiteraard kwamen bewoners ook met hun eigen aandachtspunten vanuit hun wijk. De discussie was levendig en gaf nog eens aan, hoe belangrijk het is dat het Wijkoverleg Hornmeer blijft bestaan. Hoopvol was dat alle generaties deze avond vertegenwoordigd waren!

De bewoners gaan aan de slag: Gestart wordt vanuit een kleine meedenk-organisatie, met een positieve kijk naar de toekomst, en zo wordt gewerkt richting een nieuw bestuur voor het Wijkoverleg Hornmeer. Uiteraard worden alle bewoners de komende tijd op de hoogte gehouden. Voor contact kan een mail gestuurd worden naar: info@gerardzelen.nl 

Foto: aangeleverd