Wens Mieke vervuld op midgetgolfbaan

Aalsmeer – De Stichting Ambulance Wens en Midgetgolfclub Aalsmeer hebben de wens vervuld van Mieke. Vrijdagmiddag 20 juli werd Mieke met de ambulance naar de midgetgolfbaan in Aalsmeer gebracht om daar met haar familie een rondje midgetgolf te spelen.

Mieke heeft altijd groot golf gespeeld, maar dat ging nu niet meer. De hele familie genoot op deze prachtige zonnige dag om met elkaar samen te zijn. Mieke heeft deze ronde,  met haar rode geluks midgetgolfbal, als winnares afgesloten met een hole in one op baan 18.

De familie had een beker met gouden balletje voor haar als prijs. De middag werd afgesloten met een drankje van de midgetgolfvereniging in het gezellige clubgebouw. 

Veel vrijwilligers

Er zijn heel veel vrijwillig(st)ers bij de stichting Ambulance Wens die in hun vrije tijd meewerken aan het vervullen van een wens. Ook deze middag waren er een verpleegster en een arts aanwezig. Aan het einde van de middag werd Mieke weer door de ambulance naar het hospice gebracht waar zij sinds woensdag verblijft, maar niet voordat zij de vrijwilligers van de Midgetgolfvereniging Aalsmeer uitvoerig had bedankt voor de gastvrijheid.

 

Foto: Mieke (midden) met de dames Gerry en Elly van de Midgetgolfclub Aalsmeer.