Weer Summer Art School voor kinderen

Aalsmeer – De Summer Art School van de Werkschuit gaat deze vakantie nog door. Onder leiding van docente Annefie van Itterzon mogen kinderen van 6 tot 12 jaar aan de slag met nieuwe teken- en schildertechnieken. Er wordt les gegeven in kleine klassen van maximaal acht kinderen in en bij de locatie van de Werkschuit aan de Oosteinderweg.

Thema is dit keer ‘kijk een waterschaatser’. De lessen zijn op de woensdagen 12 en 19 augustus van 14.30 tot 16.30 uur of op de zaterdagen 15 en 22 augustus van 10.30 tot 12.30 uur.

In het natuurgebied van de Bovenlanden achter de Werkschuit kunnen wel tien kleuren groen ontdekt worden. Buiten worden waterplanten bekeken en binnen gaat de groep vervolgens een schilderij maken.

Ook wordt naar kleine dieren in het riet gezocht en leren de leerlingen kikkers en waterschaatsers tekenen. Er worden collages van bloem en blad gemaakt. De kinderen gaan met helder water uit de sloot schilderen. Ter verdere inspiratie neemt juf Annefie ook diverse kunst- en natuurboeken mee.

De kosten voor twee lessen zijn 32 euro per persoon en dit bedrag is inclusief materialen en papier. Interesse? Opgeven kan per mail: annefie87@hotmail.com