‘Tuttel’ is maatje kwijt

Aalsmeer – “Hoi, ik ben Tuttel en ik ben mijn maatje kwijt. Gisteren lagen we samen in de kinderwagen toe ik plotseling uit de kinderwagen viel. Dat overkomt mij wel vaker en meestal wordt ik dan weer opgepakt en teruggelegd.

Maar maandagavond 14 september niet. Ze liepen door en lieten mij achter op straat. Ze hebben het vast niet gemerkt. Daar lag ik dan, in het donker naast de brandweersteiger tegenover de Zwarteweg. Gelukkig kwamen er dappere brandweermannen in een boot. 

Zij vonden mij (rond 22.00 uur) en namen mij mee naar de brandweerkazerne. Daar was het lekker warm en ze waren heel lief voor me. Maar, ik mis mijn maatje wel heel erg en ik wil heel graag naar huis. Willen jullie mijn maatje waarschuwen, zodat ik opgehaald kan worden bij de kazerne aan de Zwarteweg 77?”