TeamTimmerman trakteert Lotusbloem

Aalsmeer – Op maandag 11 december ging TeamTimmerman op bezoek bij Kinderdagcentrum De Lotusbloem in de Hornmeer. Daar werd de cheque van 1.000 euro overhandigd voor de aanschaf van speeltoestellen, welke inmiddels in gebruik genomen zijn. Het team werd warm ontvangen met koffie en gebak. Daarna volgde een rondleiding waarbij de aangeschafte materialen bewonderd werden. De kinderen waren erg enthousiast en demonstreerden de speeltoestellen. Ook hadden ze tekeningen gemaakt voor de teamleden. Ze waren zichtbaar blij met de nieuwe aanwinst. Het geld is besteed aan twee ‘karts’ die in de hal komen en een pedalo met verstelbare handvaten die in de gymzaal geplaatst wordt.

TeamTimmerman zet zich jaarlijks in voor een door het team gekozen goed doel. Dit jaar was dat Kinderdagcentrum De Lotusbloem, waar kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Uit navraag bij De Lotusbloem bleek er behoefte te zijn aan speeltoestellen. Speeltoestellen met wielen, dat was een mooi raakvlak met TeamTimmerman. Zij zijn immers een fietsteam, dat met elkaar op de fietst stapt, maar ook jaarlijks een fietstocht organiseert.

Tour de Poel

Die jaarlijkse fietstocht, de Tour de Poel, vindt altijd plaats op de laatste zondag in september. Fietsliefhebbers kunnen zich dan inschrijven voor tochten van 10, 40, 70 of 100 kilometer. Het team doet ieder jaar z’n uiterste best om weer mooie routes uit te pijlen. Dankzij sponsors is de organisatie van de Tour de Poel mogelijk. De deelnemers zorgen er met hun inschrijfgeld voor dat TeamTimmerman zijn doel kan waar maken. Dit jaar dus de mooie speeltoestellen voor De Lotusbloem. De leden kijken tevreden terug op het afgelopen jaar. “Het is altijd mooi om met eigen ogen te zien wat er bereikt is”, aldus de leden van TeamTimmerman. Kijk voor meer informatie op: www.teamtimmerman.nl of op de facebookpagina.