Sursum Corda bakt weer oliebollen!

Aalsmeer – Vrijdag 15  november gaat muziekvereniging Sursum Corda ze weer bruin bakken: Oliebollen. Zoals gebruikelijk worden de oliebollen door de leden zelf gebakken en verkocht. De vereniging bakt al 43 jaar jaarlijks oliebollen. De opbrengst van de actie is een belangrijke aanvulling van de clubkas.

De hele vereniging zal druk bezig zijn met oliebollen bakken en verkopen. Onder leiding van de oud-voorzitter zal het beslag gemaakt worden, volgens Sursum-recept. Daarna gaat een ervaren ploeg bakkers aan de slag om de bollen goudbruin te bakken.

Vanaf vrijdagochtend 15 november 10.00 uur worden de verse oliebollen huis aan huis verkocht. Meestal worden zaterdagochtend de laatste oliebollen verkocht. Alvast oliebollen bestellen? Bel dan met de oliebollenlijn van Sursum Corda via 06-16128449, graag de voicemail inspreken. Eén zakje van zes oliebollen kost 4 euro. Ook dit jaar is er een speciale prijzenknaller, twee zakken voor 7 euro.

Laat de vers gebakken oliebollen niet uw deur voorbij gaan en koop een zakje. Hiermee steunt u muziekvereniging Sursum Corda! Reageren kan ook via facebook of website www.sursum-corda-aalsmeer.nl. Het mailadres is info@sursum-corda-aalsmeer.nl.