Stijldansen terug in De Oude Veiling

Aalsmeer – Het stijldansen was vroeger niet weg te denken uit de Oude Veiling. Na verloop van tijd was dit echter verdwenen, maar niet uit de hoofden van meerdere Aalsmeerders. Bij het vernieuwen van De Oude Veiling kwam vanuit buurtverenigingen ook de vraag naar de stijldanslessen weer naar voren.

Robert en Chantal Bogaart vonden dit fantastisch om te horen en grepen dit dan ook met beiden handen aan om Aalsmeer weer aan het dansen te krijgen. Zaterdag 15 september, tijdens de feestelijke opening van De Oude Veiling, zullen zij een kleine dansdemonstratie laten zien. 

De danslessen zelf zullen beginnen op woensdagavond 26 september. Iedereen die houdt van dansen en muziek is van harte welkom. Er wordt op dit moment opgestart met een beginners les voor mensen zonder danservaring en een gevorderden les voor mensen met danservaring. Stijldansen is niet leeftijdsgebonden, iedereen kan komen dansen!

Ook zullen er in de komende periode weer een aantal open dansavonden gepland worden waarvan de eerste op zaterdag 20 oktober. 

Robert en Chantal hopen dat het dansen hiermee weer terug komt in Aalsmeer. Zij zullen er hard hun best voor doen om van elke les een feestje te maken.

Foto: Rob Ronda