Sinterklaas bij jubileum Vrijdagavondcafé

Aalsmeer – Afgelopen vrijdag 30 november vierden de makers van het radioprogramma Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer samen met Sint en zijn Pieten het 5 jarig jubileum. Het was exact vijf jaar geleden dat deze bekende Aalsmeerse Sinterklaas op de startknop drukte bij presentator Ron Leegwater en zijn radioteam.

Alle vaste gasten en een aantal enthousiaste luisteraars waren naar de studio gekomen om het mee te vieren. Ook de redactie van de Meerbode is op visite geweest en heeft de programmamakers gefeliciteerd met dit eerste lustrum.

Het programma kent vele vaste onderdelen en items en daar werd gezamenlijk nog eens op teruggeblikt. En Sint en Hoofdpiet deden mee aan het hilarische radiospelletje Soundmemory waarbij Piet de mok met zijn hele naam erop won. Terugluisteren kan via uitzending gemist van Radio Aalsmeer.

Het team van Vrijdagavondcafé gaat er ook in dit zesde jaar enthousiast tegenaan en blijft het gezellige radiocafé op de vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur nog vele jaren maken.

Foto: www.kicksfotos.nl. Sinterklaas, de Pieten en het team van Vrijdagavondcafé.