Scouting Tiflo heel blij met de Meerwinkel

Aalsmeer – Elk jaar sluit Tiflo in stijl het jaar af met een groots kerstdiner voor de speltakken met hun leiding op de locatie Onder de Kerk. Traditiegetrouw zorgt het bestuur er voor dat ook de ouders, als dank voor hun inzet, getrakteerd worden op een hapje en een drankje. Gezamenlijk wordt dan stil gestaan bij het afgelopen jaar en wordt vooruit gekeken naar 2018.

Een paar dagen voor het diner werd het bestuur van de Tiflo benaderd door De Meerwinkel uit Hoofddorp. De winkel heeft ook een eigen fietswerkplaats en hier wordt geld verdiend met repareren en daarna verkopen van oude fietsen. Deze opbrengst wilden de medewerkers van de Meerwinkel graag aan de scouting overhandigen. Hans van Gent en Hein Meijer kwamen langs om Tiflo te verblijden met een cheque van liefst 2.500 euro.

Met dit geld kan de scouting nieuwe tenten aanschaffen. Wat een mooi einde van toch al een mooi scouting jaar. Het bestuur en alle leden willen iedereen, die op wat voor een manier iets voor Tiflo heeft betekend, heel hartelijk bedanken.

Nu genieten de leden en de leiding nog van de kerstvakantie, maar op 20 januari beginnen de opkomsten weer. Kijk voor meer informatie op www.tiflo.nl en/of de facebooksite van de scouting.