Rolls Royce Silver Ghost grote uitblinker bij ARN

Aalsmeer – Met een record aantal van ruim 200 deelnemers heeft afgelopen zondag 9 juni het succesvolle evenement voor jonge en oude klassiekers weer plaatsgevonden. De dag met een toerrit voor oude motoren en auto’s startte bij The Beach met een zonnetje en kon hier in de namiddag ook afgesloten worden met mooi weer.

Aalsmeer Roest Niet (ARN) mocht in haar deelnemersveld een groot aantal ‘pareltjes’ welkom heten. De oudste auto op de lijst was een Rolls Royce Silver Ghost uit 1924, maar ook volop bewondering van de bezoekers was er voor de kleurige volkswagenbus, de Nekaf Jeep uit 19595, de chique Porsche 356 uit 1962,de Ford Mustang Cabriolet uit 1965, de Jaguar E uit 1969 en onder andere de opvallend groene Triumph Spitfire uit 1975. De oudste  en bijzonderste auto (Rolls Royce Silver Ghost) werd aan het einde van de dag door zowel de jury als het publiek uitgeroepen tot de ‘grote uitblinker’.

Bij binnenkomst was er een flink ontvangstcomité. Wellicht mede door het mooie weer mocht Aalsmeer Roest Niet een groot aantal bezoekers verwelkomen. De auto’s en motoren werden uitvoerig bewonderd en er is met muziek van Kees en Marcel genoten van een hapje, een drankje en elkaars gezelligheid. Aalsmeer Roest Niet: Absoluut geen roestig evenement, maar springlevend en jong van geest.

Foto’s: www.kicksfotos.nl