Pompoenenspeurtocht voor jeugd zaterdag!

Aalsmeer – De winkeliers in het Centrum organiseren aanstaande zaterdag 27 oktober weer een pompoenenspeurtocht voor kinderen. Een leuke activiteit om de herfstvakantie mee af te sluiten. Doe mee en wie weet win jij een van de leuke prijzen.

Tussen 13.00 en 15.30 uur staat zaterdag het promoteam van Meer Aalsmeer Winkeldorp bij de speciale Pompoenenkraam in de Zijdstraat waar de kinderen een deelnemerskaartje en een zakje griezelsnoep kunnen ophalen. Met behulp van het plattegrondje op de kaart kunnen de pompoenen in de etalages van vijftien verschillende winkels gevonden worden.

Pompoensoep proeven

Heb je alle pompoenen gevonden, dan kan je de kaart tot 15.30 uur weer inleveren bij de kraam. Verkleed komen mag, maar hoeft niet. Tijdens de speurtocht kan iedereen bij Slagerij Ron Steen in de Zijdstraat gratis eigengemaakte pompoensoep komen proeven! 

Deelname is gratis

Deelname aan de speurtocht is helemaal gratis en er zijn weer een heleboel leuke prijzen te winnen die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers. De hoofdprijs dit jaar is een Countdownkaart beschikbaar gesteld door Jump XL op de Oosteinderweg, goed voor zeven keer trampolinespringen, maar natuurlijk ook lekkere taartjes en leuke cadeautjes. 

Direct na afloop van de speurtocht worden de winnaars getrokken uit de goede inzendingen Daarna worden de winnaars gebeld, want de prijsuitreiking is aan het einde van de middag! Kijk voor meer informatie op: www.meeraalsmeer.nl