Plaspop zaterdag in teken van muziek en Oranje

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag 6 juli vindt Plaspop editie 2024 met thema ‘Oranje’ plaats. De orkesten van ‘Ten beers after’, ‘DAB’ en ‘The Black T’s’ hebben aangegeven helemaal los te gaan op de Westeinderplassen. Geluiden van Roling Stones, Herman Brood en De Dijk. Natuurlijk ontbreekt deze legendarische avond de warme klanken van André Hazes en Wolter Kroes niet. Er wordt ook een potje gevoetbald. Neem dus gerust je 85 inch televisie mee, maar dan wel graag zonder geluid. Het gaat bij Plaspop om de bandjes.

Op drie locaties (schuilhavens De Grote Brug en De Winkel en bij Vissersvreugd) spelen de bands drie keer drie kwartier. Na deze drie kwartier kan je verder varen naar de volgende locatie. Eerste set is om 20.00 uur, dan om 21.15 uur en de laatste om 22.30 uur. Inmiddels is het dan donker en gaan de oranje getinte verlichting sfeervol aan.

Nog wat andere saaie aanwijzingen: Doe je behoefte niet op andermans eiland. Bij elke locatie is een toilet gelegenheid. Of beter, plas in een emmertje . Mocht je een pleister nodig hebben of een andere EHBO voorziening, deze is bij Schuilhaven de Winkel. Neem geen eigen muziek mee, ook geen voetbal commentaar. Je afval netjes aan boord houden. En vaar de aangegeven route. KLAP organiseert dit evenement voor het eerst. Tips, vragen, suggesties en donaties zijn zeer zeker welkom via klap@plaspopaalsmeer.nl.

“We gaan er een muzikaal watertheateren sportief (oranje) feestje van maken”, aldus Antoon van den Hoorn, Jochem van Leeuwen, Joost de Vries, Rody Peters en Roy Winters van KLAP.   

Foto: www.kicksfotos.nl (eerdere editie Plaspop)