Optreden Tonia voor ouderen in ’t Kloosterhof

Aalsmeer – Afgelopen woensdag 25 maart zijn de medewerkers en bewoners van ’t Kloosterhof getrakteerd op een bijzonder en gezellig optreden. Zangeres Tonia kwam niet in, maar voor het zorgcentrum in de Clematisstraat zingen. De geluidsboxen stonden zowel binnen als buiten, zodat ook omwonenden en toevallige voorbijgangers konden genieten van haar Nederlandstalige repertoire.

De ouderen van ’t Kloosterhof zaten bij het raam en beleefden zo een geweldige muziekmiddag. Er waren hapjes en drankjes, de sfeer zat er goed in. Er werd gezellig meegedeind en soms meegezongen. Tonia kreeg na afloop een luid applaus van de ouderen en medewerkers en van de groep toehoorders buiten. De veilige afstand van 1,5 meter werd door hen uiteraard in acht genomen. “Het was een prachtige middag”, aldus allen.

Ook bij zorgcentrum Aelsmeer?

De ouderen in zorgcentrum Aelsmeer aan het Molenpad zouden ook best willen genieten van livemuziek. “Wij genieten hier in de binnentuin van het zonnetje, maar het is zo stil. Wie wil er op onze locatie een mini-concert komen geven voor onze ouderen”, aldus de oproep van de medewerkers van het zorgcentrum. Lijkt het u/jou wat om de bewoners vanuit hun kamerraam of zittend in de binnentuin te laten genieten van uw/jouw optreden? Stuur dan een mail naar welzijn@zorgcentrumaelsmeer.nl