Open tuinen weekend in Aalsmeer en De Kwakel

Aalsmeer – Op zaterdag 15 en zondag 16 juni zijn privé tuinen open voor een bezoek tijdens de open tuinen dagen van Groei & Bloei Aalsmeer e.o. Bezoek een of meerdere tuinen en doe inspiratie op. 

Op het startadres is informatie over alle deelnemende tuinen en hun bijzonderheden beschikbaar. De eigenaren van de deelnemende tuinen zijn aanwezig en willen op verzoek graag vertellen over hun hobby. De open tuinen dagen bieden een gevarieerd aanbod van verschillende tuinen. Er zijn grote haast parkachtige tuinen met een grote verzameling planten en soms met een vijver. Volgroeide tuinen en nieuwe tuinen en ook is een moestuin te bezoeken. 

Het startadres is: Vuurlijn 36, zorgboerderij in De Kwakel De grote tuin heeft een opvallende bloemenpracht. Rozen, Hortensia’s, Lavendel en kruiden. De snipperpaden lopen kronkelig tussen de heester- en vaste planten groepen. De voortuin is een formele tuin met gazon en witte rozenrand en zonnewijzer. Ook de grote groentetuin is te bezichtigen.

Het advies van Groei & Bloei Aalsmeer e.o.: “Ga er op uit en ervaar dat er in Aalsmeer en De Kwakel en omgeving heel veel moois te zien is!” De open tuinen zijn te bezoeken op zaterdag 15 en zondag 16 juni tussen 11.00 en 17.00 uur.

Het aantal tuinen dat meedoet, loopt wat terug. Heeft u belangstelling om met uw tuin mee te doen? Neem dan contact op met Groei & Bloei, via info@aalsmeer.groei.nl

Het weekend van 15 en 16 juni is nationale open tuinen weekend. Meer dan duizend tuinen door heel Nederland zijn open. Kijk voor meer informatie over Groei & Bloei op www.aalsmeer.groei.nl