Opdracht Pramenrace: Wol voor OTT

Aalsmeer – Al een tijdje gonst het door Aalsmeer, wat wordt de inleveropdracht bij de IJzerenbrug?  Elk jaar moeten de deelnemers van de Pramenrace hier iets inleveren voor het goede doel. Dit jaar moet er iets ingeleverd worden voor Ons Tweede Thuis.

De bewoners van OTT houden van knutselen, dus heeft de Stichting Pramenrace In Ere de volgende opdracht voor de teams bedacht: Lever 4 bollen wol in. Een Rode, groene en een zwarte (de kleuren van de Aalsmeerse vlag) en een kleur naar keuze. SPIE zorgt ervoor dat na de race de bollen wol naar diverse locaties naar ons tweede thuis worden gebracht.

Proefvaart op 2 september

Zondag 2 september wordt weer de proefvaart gehouden. De ideale manier om alles te testen, je praam, je Penta, maar ook je bemanning. Zijn zij al soepel genoeg om in en uit de praam te springen, een opdracht te doen en het opvolgen van de captain instructies? Zo niet, dan heb je nog een week de tijd om iedereen fit genoeg te krijgen. De proefvaart start net als vorig jaar bij Topsvoort. Verzamelen om 12.30 uur en gaan varen om 13.00 uur.

Het proefvaren is voor de penta, dus grote muziekinstallaties mogen thuis worden gelaten.  Er wordt een stuk van de route gevaren en de tocht eindigt bij het Starteiland. Kan je niet meevaren op zondag 2 september? Dan heeft SPIE voor jou al de route op de site staan. Kan je zelf vast een rondje varen met je team. Zie www.pramenrace.nl.