Nog geen nieuw asfalt voor de Dreef!

Aalsmeer – Er wordt nog meer geduld gevraagd van alle inwoners door de gemeente. Aan de situatie bij de rotonde aan de Dreef en de weg zelf veranderd voorlopig even niets. De asfalteringswerkzaamheden bij de Dreef zijn namelijk uitgesteld. “De geplande asfalteringswerkzaamheden aan de Dreef en Zwarteweg zullen later plaatsvinden”, zo laat de gemeente weten.

Dit komt natuurlijk door de koude weersomstandigheden. Met vorst kan er niet geasfalteerd worden en de weermannen en weervrouwen voorspellen heftige kou met temperaturen ver onder nul. De geplande datum was 3 maart. “Het asfalt moet goed hechten aan de onderlaag en dat kan niet als het vriest. Een nieuwe datum wordt nog vastgesteld”, besluit de gemeente.

Tja, het zit echt niet mee. Gelukkig is er de tijdelijke nieuwe weg en is de rotonde deels open. Voetgangers en fietsers kunnen hier geheel gebruik van maken. Bewoners langs de ‘geschraapte’ Dreef zullen het misschien stiekem niet zo erg vinden. Wordt er eindelijk niet meer zo hard gereden…