Nieuw bestuur Stichting Buurthuis Hornmeer

AalsmeerDe ontwikkelingen bij Buurthuis Hornmeer gaan maar door. Na alle leuke, nieuwe activiteiten die er georganiseerd worden kan de Stichting Buurthuis Hornmeer nu ook weer rekenen op een voltallig bestuur om het goede werk voort te zetten. 

Het nieuwe bestuur bestaat uit een diverse mix van ervaren bestuursleden en frisse nieuwkomers, die samen een mooie balans vormen tussen continuïteit en vernieuwing. Onder leiding van voorzitter Hans Combee, penningmeester Joëlle Rosenboom en secretaris Manon de Jong staat het bestuur klaar om de buurt te verbinden en activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Verder maken algemeen bestuursleden Paul Schouten en Guus Droppert zich hard voor de belangen van de buurt en zullen zij zich inzetten voor een bruisend buurthuis waar iedereen zich welkom voelt. Met jarenlange ervaring in verschillende sectoren en een gedeelde passie voor de buurt, is het nieuwe bestuur van de stichting vastberaden om het buurthuis tot een levendige ontmoetingsplek te maken voor alle inwoners van Hornmeer en daarbuiten.

Het bestuur heeft ambitieuze plannen, waaronder het organiseren van diverse activiteiten en evenementen, het versterken van de samenwerking met lokale partners en het vergroten van de betrokkenheid van de buurtbewoners. Ook streven zij naar een duurzame bedrijfsvoering, met een blik op de toekomst. Het nieuwe bestuur maakt zich sterk voor een toegankelijk buurthuis, waar iedereen zich welkom en gehoord voelt in een veilige en vertrouwde omgeving. Het nieuwe bestuur van Stichting Buurthuis Hornmeer kijkt uit naar een positieve samenwerking met de buurtbewoners en staat open voor nieuwe ideeën en initiatieven. 

Foto: Het nieuwe bestuur bij Buurthuis Hornmeer, van links naar rechts: Joëlle Rosenboom, Paul Schouten, Manon de Jong, Guus Droppert en Hans Combee.