Melany en Denise op negende Plaspop

Aalsmeer – Alweer de negende editie van Plaspop vindt plaats op zaterdag 29 juni. Op zes verschillende locaties in de Westeinderplassen kan genoten worden van acts en livemuziek. De komende weken volgt een kennismaking met de deelnemers.

Bij Schuilhaven de Kodde treden de allround artiesten Melany Sharon en Denise Kroes op. De meiden hebben allebei de zware HBO opleiding Lucia Marthas in Amsterdam doorlopen, waar ze diverse dansstylen en zang hebben gestudeerd. Dit jaar hebben Melany en Denise meegedaan aan het nieuwe dans- en zang tvprogramma ‘Dancesing’ waar ze door Treintje, Gordon, Timor en Kenzo werden beoordeeld en bij de laatste twaalf terecht kwamen!

Nu wacht weer een nieuwe uitdaging: Samen optreden tijdens Plaspop, omdat Denise Kroes (zie foto) een Aalsmeerse is en ze het een super leuk concept vinden. Melany en Denise zullen bij Schuilhaven de Kodde allerlei hitjes zingen, die iedereen mee kan zingen en de rest blijft nog een verrassing! 

Drie keer optreden

Plaspop start zaterdag 29 juni om 20.30 uur, om 21.30 uur is het tweede en om 22.30 uur het derde optreden. De avond wordt gezamenlijk afgesloten vanaf 23.15 uur op de Koddespoel. Kijk voor meer informatie op www.plaspop.nl of op facebook.