‘Loop’ naar buurthuis zit er goed in

Aalsmeer – De ‘loop’ naar het buurthuis aan de Dreef zit er goed in. Het bestuur van buurtvereniging Hornmeer kan met een goed gevoel terug kijken op de herstart van de wekelijkse klaverjasavonden drie weken geleden.

Elke week komen er weer nieuwe kaartliefhebbers bij. Zo ook afgelopen vrijdag, er was weer een prima bezetting. Ook het puntentotaal gaat weer omhoog, er zijn kaarters die weer boven de 5000 punten zitten.

Het koppelkaarten op vrijdag 17 juli is gewonnen door Gerie van de Dool en Jan Daalman met 5129 punten en op twee zijn Corrie Feenstra en Frits de Jong geëindigd met 5123 punten. De poedelprijs was voor het koppel Ans Doeswijk en Plony de Langen met 3787 punten.

Aanstaande vrijdag 24 juli is er weer koppelkaarten voor iedereen. Voor een klaverjas-maat kan gezorgd worden. Dus, kom gezellig langs en neem de buurman of buurvrouw mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd. De kaartavond begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Adres: Buurthuis Hornmeer, Dreef 1. Uiteraard dienen de kaarters zich te houden aan de maatregelen van het RIVM: Anderhalve meter afstand en bij ziekte thuis blijven.