Lof van ondernemers voor tweede Zaai

Aalsmeer – Zaai Aalsmeer coacht startende ondernemers. Dit jaar namen er 19 aan deel, waaronder vijf ondernemers uit Uithoorn. Op 9 maart was de slotbijeenkomst. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg en starters kijken met tevredenheid terug op alweer het tweede ZAAI Aalsmeer programma.

Tijdens de slotbijeenkomst waren er enthousiaste geluiden en positieve reacties over het programma Zaai Aalsmeer. Zo gaven de starters aan veel aan de masterclasses sales en social media gehad te hebben. Ook de coachgesprekken vonden zij waardevol. De mentor panelavond leverde de ondernemers veel antwoorden en tips. In het panel zaten gerenommeerde Aalsmeerse ondernemers, waaronder John Jansen (ATPI), Tom de Vries (Koninklijke de Vries Scheepsbouw), Mike van de Laarse (Multi Supplies), Ger Loogman (Loogman Tanken & Wassen) en John Celie (Celieplant).

Wethouder Ad Verburg: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Aalsmeerse economie. Met het Zaai-programma krijgen zij de kans zich verder te ontwikkelen. Versterking van de ondernemerskracht draagt bij aan een economisch sterker Aalsmeer. Het is vanaf het begin enthousiast ontvangen door Aalsmeerse ondernemers. Ik dank alle Aalsmeerse ondernemers die zich hebben ingezet voor Zaai, alsmede het bestuur van Ondernemend Aalsmeer en de Rabobank die dit project samen met ons deden.”

Volgend jaar start een nieuw programma Zaai. Kijk voor meer informatie op: www.zaaiaalsmeer.nl