Leuke gesprekken tijdens aubade in raadhuis

Aalsmeer – Afgelopen zaterdag 27 april, Koningsdag, organiseerde de gemeente een aubade voor de elf vrijwilligers die de dag ervoor een koninklijke onderscheiding hadden gekregen en alle al eerdere leden en ridders in de Orde van Oranje Nassau in de gemeente Aalsmeer.

De feestelijke bijeenkomst startte met het hijsen van de vlag voor het raadhuis door CDA fractievoorzitter Dirk van Willegen en kinderburgemeester Vera Keessen. Daarna werd snel naar binnen gegaan vanwege de regen. In de burgerzaal scheen figuurlijk wel het zonnetje met vrolijke gezichten, leuke gesprekken met elkaar en met burgemeester Gido Oude Kotte, koffie met gebak, een passend gedicht van dorpsdichter Marcel Harting en heerlijke pianomuziek.

Aalsmeer en Kudelstaart kent inmiddels vele inwoners die beloond zijn voor hun tomeloze vrijwillige inzet. Het was dan ook gezellig druk in het raadhuis. De blijk van waardering door de gemeente werd duidelijk op prijs gesteld. En als het aan burgemeester Oude Kotte ligt blijft de aubade op Koningsdag jaarlijks op de agenda van de gemeente staan. Foto’s: www.kicksfotos.nl