Lego-masters Lola en Jos bij de Dolfijn

Aalsmeer – Afgelopen maandag 20 juli stonden bij kinderopvang de Dolfijn in de Baccarastraat legoblokjes centraal. Lola en Jos van het RTL4 programma Lego Masters waren op bezoek om een workshop te geven. Gestart werd met het stellen van vragen aan de twee bouwers. Lola en Jos hebben voor het tv-programma diverse prachtige en grote lego-objecten gebouwd, waaronder een voertuig, een droomhuis en een draak. De kinderen waren vooral nieuwsgierig naar hun ervaringen in deze.

Na de kennismaking gingen Lola en Jos met de jongens en meiden aan de slag en werden allerlei leuke lego-bouwwerken gemaakt. De kinderen hadden zich ook voorbereid op het bezoek en toonden trots aan Lola en Jos hun gemaakte lego-kunstwerken.

Tot slot mochten de kinderen met de twee bekende lego-bouwers op de foto en natuurlijk zijn er handtekeningen gevraagd en uitgedeeld. “Het was een geweldige dag. Leuk en leerzaam”, aldus de kinderen en de medewerkers. Lola en Jos lieten bij het afscheid weten ook een gezellige ochtend te hebben beleefd.