Gezellig Sint-concert in muziekcentrum N201

Aalsmeer – Vioolleerlingen van Alma van der Berg en dwarsfluitleerlingen van Judith Glasbeek hebben op vrijdag 30 november een gezellig meezing concert gegeven.

In een feestelijk versierde N201 klonken bekende Sinterklaasliedjes, die eerst door de vioolleerlingen en de dwarsfluitleerlingen werden gespeeld en vervolgens door een band werden begeleid van de familie Sparnaaij, met Nees op basgitaar, Stan op drums, Isa op dwarsfluit en 5 jarige Maud op zang.

Zij had alle teksten van de liedjes uit haar hoofd geleerd en was een hele steun voor het publiek! Drie prachtige liedjes op viool werden uitgevoerd door een band van de familie Eigenhuis, met Moniek op dwarsfluit, Lisette op gitaar, Michelle op viool en Gerald op drums. 

Twee verhalen over het geheim van de Sinterklaascadeautjes en de verliefde Pieten mochten natuurlijk niet ontbreken, de leerlingen hadden ze zelf middels een kettingverhaal geschreven. Als bedankje mochten de twintig musici  hun schoen van het podium halen die Sinterklaas met wat lekkers gevuld had.