kindervakantieweek zoekt vrijwilligers

Kindervakantieweek en Bindingkampen geannuleerd

Aalsmeer – Op basis van de persconferentie van premier Rutte op 21 april heeft het bestuur van de Binding, samen met de kampcommissie, moeten besluiten de Bindingkampen en de Kindervakantieweek van 2020 niet door te laten gaan. De gezondheid en veiligheid van de kinderen en vrijwilligers staat voor op in deze beslissing.

De kampcommissie zal zich de komende dagen gaan buigen over de mogelijkheid van restitutie van het reeds betaalde inschrijfgeld en zal hiertoe met alle betrokken partijen gaan overleggen. Uiterlijk 1 juni zal iedereen die zich ingeschreven heeft duidelijkheid krijgen over de mogelijkheden hierin. 

De vrijwilligers verantwoordelijk voor het organiseren van de kampen en de Kindervakantieweek waren hier al (het zij in iets minder volle vaart) mee bezig en zijn erg teleurgesteld dat ze deze zomer niet op kamp kunnen en geen hutten kunnen bouwen.

Er wordt nog gekeken naar een eventueel gezellig alternatief om elkaar toch nog even te kunnen zien of begroeten en dat kampgevoel toch een beetje vast te kunnen houden met elkaar. 

De Binding wenst iedereen een gezonde en (helaas) rustige zomer toe en hoopt iedereen tijdens het volgende kampseizoen, maar hopelijk dit najaar alweer bij bijvoorbeeld het kerstspel, te kunnen begroeten in de Binding!