Kerstshoppen in het Centrum

Aalsmeer – Het laatste weekend voor Kerst is het weer gezellig winkelen in het Centrum. Op zaterdag zijn de winkels geopend tot 19.00 uur en op zondag openen de winkels de deuren tussen 12.00 en 16.00 uur voor de laatste inkopen voor de Kerstdagen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid, maar denk wel om de blauwe schijf. En het hele weekend is er van alles en nog wat te doen voor alle kleine klanten en hun ouders.

Frozen Meet & Greet op vrijdag

Op vrijdag 22 december zijn alle Frozen fans welkom in de Zijdstraat tussen 16.00 en 20.00 uur tijdens een Meet & Greet met Elsa, Anna en Olaf. Laat je schminken, neem een mooie glittertattoo en geniet van een lekkere blauwe suikerspin. De winkels in het centrum zijn op vrijdag geopend tot minimaal 20.00 uur. Vergeet niet s avonds even een kijkje te nemen bij de fraai verlichte Korenmolen.

Winkels zaterdag langer open 

Op zaterdag 23 december zijn een groot aantal winkels geopend tot 19.00 uur. Tijd genoeg dus voor de laatste kerstaankopen. De live muziek en een photobooth waar je gratis op de foto kan zorgen voor een gezellig sfeertje in het winkelgebied. De foto krijg je direct mee.

Mini-kerstmarkt zondag

Op zondag 24 december opent een groot aantal winkels in het Centrum de deuren tussen 12.00 en 16.00 uur. Bij het Molenplein is een gezellige mini-kerstmarkt voor kinderen met elfjes, de kerstman, warme chocolademelk, versgebakken wafels en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.meeraalsmeer.nl of volg de ondernemersvereniging via Facebook.