rkdes kerstblingo

Kerstb(l)ingo bij RKDES

Kudelstaart – Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert RKDES dit jaar wederom een feestelijke bingo in kerstsfeer. De kantine wordt op zaterdag 15 december met veel bling-bling omgetoverd tot een gezellige feestlocatie. En een DJ maakt er nog een extra feestje van.

Bij deze Blingo zijn veel mooie prijzen te winnen die gesponsord zijn door winkeliers en ondernemers uit Aalsmeer en Kudelstaart. RKDES bedankt hierbij alvast al deze ondernemers voor hun bijdrage! De Blingo is toegankelijk voor iedereen uit Kudelstaart en omstreken.

Boekjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Gall & Gall in Kudelstaart voor 10 euro. Aan de deur kunnen ook nog (extra) boekjes worden gekocht voor 12,50 euro. Met een boekje kan je vijf ronden meespelen en heb je dus een hele avond lol. Tijdens de avond worden er ook nog loten verkocht met extra mooie prijzen.

Dus heb jij zin in een gezellige avond met vrienden, vriendinnen, buren, familie? Kom dan op zaterdag 15 december naar RKDES aan de Wim Kandreef. De deuren staan vanaf 20.00 open!