KCA Kunstcafé: Innovaties in kunst

Aalsmeer – Altijd al willen weten hoe digitale kunst wordt gemaakt? Of wat de innovaties zijn in de keuze en bewerking van materialen? Kom dan vanavond, donderdag 18 april, tijdens het gezellige Kunstcafé in het Oude Raadhuis van KCA kennis maken met innovaties in de kunst. Henriëtte Maasen geeft een inkijkje in wat innovatie doet met haar beelden, keramiek en sieraden en waar haar voorliefde voor wiskundige vormen vandaan komt. Philip van den Dool laat zien hoe hij op de iPad de mooiste schilderijen maakt zonder één spatje verf.

De expositie ‘Kunst & Innovatie’ van Henriëtte en Philip is tot en met 5 mei te bewonderen in het Oude Raadhuis. Een kijkje gaan nemen kan iedere vrijdag tot en met zondag, alle dagen van 14.00 tot 17.00 uur.

Het kunstcafé op donderdag 18 april begint om 20.00 uur (welkom vanaf 19.30 uur) in Het Oude Raadhuis aan de Dorpsstraat 9. De entree is 7,50  euro en dit bedrag is inclusief koffie of thee en een drankje. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de KCA Ticketshop.