Kavels in de maak voor Veiling Kudelstaart

Kudelstaart – Vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart  zijn druk doende om zo’n 300 kavels samen te stellen voor de veiling op zaterdag 11 mei in het Dorpshuis. De voorgaande achttien edities brachten bij elkaar meer dan drie ton op. Die bedragen werden verdeeld over tientallen Kudelstaartse clubs voor projecten waarvoor ze een financieel steuntje in de rug konden gebruiken.

Met nog iets meer dan twee weken te gaan voor de veiling wordt nu de laatste hand gelegd aan het vormen van kavels die door de veilingmeesters bij opbod worden geveild. Er is voor elk wat wils: van speelgoed voor kinderen tot een tourrit met een authentiek VW-busje. De afgelopen jaren lag het aantal kavels steeds rond de 300. Grote trekkers zijn de fraaie boeketten die op deze avond voor Moederdag gretig aftrek vinden.

Financiële ondersteuning

Ook dit jaar kan het lokale verenigingsleven weer profiteren van de opbrengsten uit de veiling. Aanvragen voor financiële ondersteuning  van goed onderbouwde projecten kunnen tot 4 mei worden ingediend via een formulier op de website www.veilingkudelstaart.nl.

Foto: Bestuursleden van Kudelstaart voor Kudelstaart poseerden afgelopen weekend met enkele van de voorwerpen die 11 mei worden geveild in het dorpshuis. Boven: Arie de Vos, Hans Splinter, Ton Hol, Eppo Buskermolen en Arie Stolwijk. Zittend: Ad Verburg, Marlouke Sparnaaij en Jacques van der Weijden. Op de foto ontbreken Jan Bunnik en Aad van der Hoorn.