Jubileumrit Aalsmeers Bromfiets Genootschap

Aalsmeer – Het is al weer 10 jaar geleden dat de drie vrienden Dirk, Jan en Joost hun eerste editie van de ‘Eerste Aalsmeerse Toerrit’ organiseerden. Voor deze toerrit in 2014 door het Groene Hart schreven 78 oldtimer bromfiets-eigenaren zich in. Na een dagrit van ongeveer 60 kilometer volgde al snel het idee voor monsterritten van meer dan 100 kilometer, nachtritten en worden er nu jaarlijks drie bromfietsweekenden georganiseerd. De komende editie van de ‘Eerste Aalsmeerse Toerrit’ op zondag 23 juni krijgt dan ook een jubileum tintje. Er is extra veel tijd besteed om een onvergetelijke zomer-toerrit te gaan rijden. De rit is ongeveer 65 kilometer lang en heeft een bochtig karakter.

Zaterdag inschrijven

Aanstaande zaterdag 1 juni vanaf 17.00 uur kunnen eigenaren van oldtimer bromfietsen zich inschrijven voor deze jubileumrit in café Joppe. Deelname kost 12,50 euro en daarbij is inbegrepen koffie of thee bij de start, twee consumptiebonnen en natuurlijk het jubileumschildje.

Verzamelen voor de zomer-toerrit op 23 juni is om 12.30 uur, eveneens bij het café in de Weteringstraat. Kijk voor meer informatie op de website:  www.aalsmeersbromfietsgenootschap.nl

Foto: aangeleverd