Jeugd HBV Target prima op schot!

Kudelstaart – Zondag 25 november was Purmerend het decor voor een uitstekende dag voor de jeugdige schutters van handboogvereniging Target. De schutters waren te gast bij de Waterlandschutters aldaar. Tijdens de teamwedstrijd, waar HBV Target een primeur beleefde door een team te sturen van lauter dames jeugdleden.

Dit team bestond uit Britney Bos, MIchelle van Dam, Danielle Raket en Carmen Terlouw. Deze powergirls hebben enorme potentie en zullen als team ook verder nog mooie resultaten scoren. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van trainers Marco Jongkind en Johan Ruhe.

Eerste en tweede plaats

Dat het vele en harde trainen resultaten oplevert, bleek ook uit de prijzen die door de Target leden werden behaald op de afgelopen zomercompetitie; een reeks van zeven wedstrijden op verschillende lokaties waarbij 30 pijlen op 18 meter worden geschoten. In deze (regionale) competitie werd Britney Bos 1e in de categorie jeugd Recurve waarbij Carmen Terlouw de 2e plaats voor zichzelf opeiste.

Bij de categorie jeugd Compound behaalde Rick van Gent de 2e plaats, waarbij opgemerkt dient te worden dat het verschil met plaats 1 slechts één punt bedroeg! Meer weten over handboogsport? Kijk dan op de website: www.hbvtarget.nl.