Inschrijving DownTown Ophelia geopend

Aalsmeer – Een baan, een stageplek of een weekendbaantje. Voor de meesten heel vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is het moeilijk om werk te vinden en zeker werk in een winkel. Maar daar gaat Stichting DownTown Ophelia samen met de ondernemers in de Ophelialaan op zaterdag 2 juni verandering in brengen.

Zij willen laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking ook talenten voor de arbeidsmarkt hebben en hopen daarmee de ogen van vele ondernemers te openen. In navolging van het succes van vorig jaar, waarbij vele mensen met een verstandelijke beperking uit heel het land kwamen werken, wordt DownTown Ophelia voor de tweede keer georganiseerd en het belooft weer een groot feest met een boodschap te worden.

Heb je een verstandelijke beperking en lijkt het je leuk om die dag te helpen en werken in de winkels en horeca, bij de kappers, op de braderie, bij Radio Aalsmeer, de workshops of de spelletjes of mee te zingen en dansen bij de optredens? Vul dan het aanmeldformulier in dat op de website www.downtownophelia.nl staat.

Activiteiten van tien tot tien

Iedereen kan deze dag steunen door naar Aalsmeer te komen en het speciale VIPersoneel aan het werk te zetten en houden. Vanaf tien uur is er een braderie, zijn er kinderspelletjes, workshops en is er een podium met optredens, een speciale modeshow en kunmen prijzen gewonnen worden bij de loterijen. Tot tien uur in de avond blijft het op en rond het podium gezellig met muziek, een terras en een barbecue.

En mocht u mee willen helpen om DownTown Ophelia tot een nog groter succes te maken, dan is uw donatie meer dan welkom. Meer informatie is hierover te lezen op de website onder het kopje sponsors. Daar staan alle mogelijkheden en contactgegevens. Samen mensen met een verstandelijke beperking een kans op de arbeidsmarkt, is het streven.