Inbrekers in woning in Saturnusstraat betrapt

Aalsmeer – De politie doet onderzoek na aanleiding van een inbraak in een woning in de Saturnusstraat. De inbraak is afgelopen nacht, donderdag 25 oktober rond 01.50 uur, gepleegd in de woning in de Hornmeer.

Na een melding van een beller, zijn twee verdachten op heterdaad betrapt. De politie was snel ter plaatse. De verdachten zijn dan ook in de woning aangehouden.

Toch, heeft u of één van uw huisgenoten:

Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Alle informatie welkom

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woning-inbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de ‘Reageren’-knop of bel 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?

Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen staan tips om een woninginbraak te voorkomen.