‘Happy stones’ zoeken op het Stokkeland

Aalsmeer – Op koningsdag wordt voor kinderen een extra evenementje georganiseerd door Kei tof Aalsmeer, bekend om de happy stones (blije keien). Op vrijdagavond 26 april gaan de ‘volwassen’ deelnemers van Kei tof Aalsmeer vanaf 20.00 uur happy stones verstoppen op het Stokkeland zodat op het feestdag zelf de kinderen koningsstenen kunnen gaan zoeken.

Altijd een blij moment als er weer eentje gevonden is. En wat als er een steen gevonden is? Meld het op facebookpagina van Kei tof Aalsmeer zodat de maker van de steen zijn of haar kunstwerkje weer terug ziet. Verstop de steen vervolgens zelf ergens anders, zodat een ander hem weer kan vinden en er een blij momentje van ondervindt. Zo gaat het cirkeltje rond. Wil je de steen niet verstoppen, dan hou je hem lekker zelf. 

De stenen zullen verstopt worden op het Stokkeland met behoud van de natuur. Dus, er wordt voor gezorgd dat de stenen niet op de plek komen waar alles plat getrapt kan worden. Denk eerder aan dicht bij de daarvoor bedoelde paden. Zorg er ook voor dat er geen zwerfvuil achter gelaten wordt. Daar zal de natuur heel dankbaar voor zijn. Ga voor vragen en meer informatie naar de facebookpagina van Kei tof Aalsmeer e.o. (Gerda Kockelkorn).