Het Groep 8 Feest in N201 komt eraan!

Aalsmeer – Alle groep 8 leerlingen van Aalsmeer en Kudelstaart opgelet! Op vrijdag 16 februari zijn jullie aan de beurt om een geweldig feest te beleven. Club N201 opent zijn deuren voor een speciaal feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle 10 de basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd en het belooft voor de twaalfde keer een gigantisch feest te worden.

Na het geweldige succes van voorgaande jaren zijn jullie nu eindelijk aan de beurt. Afgelopen weken kwamen de leerkrachten met het goede nieuws en was er een run op de kaartjes door de leerlingen uit groep 8. De kaarten worden uitgedeeld door de meesters en juffen van groep 8. Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 6 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de garderobe is inclusief. Verdere consumpties worden voor 2 euro verkocht.

Line Up

Het Groep 8 Feest is een initiatief van Eric Spaargaren, leerkracht van groep 8 van de Antoniusschool.  Bink van den Tweel helpt Eric met de muziek en er zal een heel speciaal gastoptreden door DJ’s Akira en Glenn V. worden verzorgd. Dit zal het eerste feest worden in de nieuwe locatie de N201 na het stoppen van Feesterij de Bok.

White en Neon
De meesters en juffen van groep 8 zijn van harte welkom om te komen kijken/feesten. Het Groep 8 Feest begint op 16 februari om 19.30 uur en de deur sluit al om 20.30 uur. Tot 22.30 wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. Daarna kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201. Alle groep 8-ers worden opgeroepen om in witte en neon/fluor kleding te komen. Aan ouders wordt gevraagd om rekening te houden met de beperkte parkeerruimte. Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de website: www.groep8feest.nl.