Gouden kurkentrekker voor Centennial

Aalsmeer – Restaurant Centennial aan de Oosteinderweg heeft de wisseltrofee Beste wijnproever uit de regio Amstelland gewonnen en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Amstelland noemen.

De Gouden kurkentrekker is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Wijnhandel Bart Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en wijnbehandeling. Henny van Kessel, die voorop loopt bij het proeven van wijn, en vanuit 20 wijnsoorten de huiswijn Chardonnay Mazal des Garrigues kon ontdekken nam de prijs afgelopen week in ontvangst.

Beleving van de gast staat centraal

Henny van Kessel is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Restaurant Centennial en reageert: “Geweldig dat we als eerste zijn geëindigd! Voor ons is het winnen van de Gouden Kurkentrekker een erkenning van ons goede proeven in het afgelopen jaar.  Het enthousiasme dat onze gasten iedere dag met zich mee brengen, heeft ons extra gestimuleerd om elke dag de beste beleving in de zaak te bieden. We hebben het echt samen met onze gasten gedaan, dat maakt het extra mooi!”

De uitreiking van de Gouden Kurketrekker is onderdeel van het kwaliteitsprogramma van Wijnhandel Bart Nederland. “We faciliteren al meer dan tien jaar trainingen en proeverijen voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat de huiswijnen op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, restaurant Centennial heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaar is van de Gouden Kurkentrekker. Een prestatie om trots op te zijn”aldus Gijs Glijn, accountmanager van Wijnhandel Bart Nederland.