Goed idee voor een buurtactiviteit?

Aalsmeer – Afgelopen maanden waren er in Aalsmeer en Kudelstaart weer veel activiteiten voor en door de buurt, zoals de Begonia Buurt Borrel, Koningsdag, het opbouwen van het insectenhotel, het maken van Kunstkasten en het samen opknappen van tuinen. Deze activiteiten werden mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Budget Buurtinitiatieven.

De donkere maanden komen er nu aan, iedereen kruipt weer achter de voordeur of stap je naar de buren en organiseren jullie een stamppottenfeest in het buurthuis, maak je samen een buurtboek, tuig je de buurtkerstboom met de hele buurt op? Ook voor dit soort activiteiten kan een bijdrage worden aangevraagd.

Voor de buurt, door de buurt

Om voor een bijdrage in aanmerking te komen, moet een idee aan drie voorwaarden voldoen: vóór de buurt – dóór de buurt, het levert nieuwe contacten op en er is samenwerking met bewoners, organisaties en/of lokale ondernemers. Dus heb je ook een goed idee voor jouw buurt voor komende maanden?

Wil je samen tuinen winterklaar maken, een kerstlunch organiseren, een eigen buurt-kerstboom, pepernoten bakken met je buurt? Stuur dan een mail naar Helma Keesom, buurtverbinder van Participe, h.keesom@participe.nu of bel naar 06-14623301 Doe je dat vóór 15 november, dan kun je het dit jaar nog uitvoeren!