Geslaagd eindfeest met fancy fair Samen Een

Aalsmeer – Het was afgelopen vrijdag 5 juli een heel geslaagd eindfeest bij OBS Samen Een! Aan het einde van het schooljaar een mooie afsluiting voor alle leerlingen en (groot)ouders om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en door ouders en leerlingen zelfgemaakte hapjes.

Op het programma stonden optredens van leerlingen, allerlei spelletjes en een disco met DJ Dante. Ook een band van (oud)-leerlingen heeft opgetreden. Er was een hapjestafel, een bar en een frietkraam. Bijzonder dit jaar was de Fancy Fair georganiseerd door de leerlingen van groep 7. Voor een klein prijsje konden kinderen en ouders hun nagels laten lakken of een glittertattoo laten zetten. Er waren koekjes te koop en er kon gegrabbeld worden in de ton. Ook werden zelfgemaakte bakjes, boekenleggers en ansichtkaarthouders te koop aangeboden. De opbrengst gaat naar het groep 8 kamp aankomend schooljaar. 

Het team van Samen Een kijkt samen met de feestcommissie van de ouderraad terug op een hele feestelijke en gezellige avond en bedankt alle aanwezigen voor hun komst! 

Foto’s: aangeleverd