Feestteam Kudelstaart: “Mooi om ouderen zo te zien genieten”

Kudelstaart – Voor het derde jaar op rij organiseerde Feestteam Kudelstaart een gezellige ouderenmiddag voor Kudelstaarters van 65 jaar en ouder. Dit jaar – op donderdag 20 juni – was het een groter succes dan ooit tevoren. Met een indrukwekkende opkomst van wel 190 Kudelstaartse ouderen, overtrof het evenement de verwachtingen ruimschoots.

Kruiwagens vol ijs

Ouderen kwamen veelal alleen of samen met iemand maar genoten allemaal van een heerlijk advocaatje met boerenjongens en de vele zelfgemaakte hapjes en drankjes. Deze lekkernijen werden met liefde bereid en geserveerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. Een bijzonder detail was dat de drankjes vanuit kruiwagens vol met ijs werden geserveerd, wat voor een leuke en verfrissende verrassing zorgde. Het was prachtig om te zien hoe nieuwe vriendschappen ontstonden en oude bekenden elkaar opnieuw vonden tijdens deze middag.

Dankbaarheid bij Feestteam

De sfeer zat er goed in met de zanger en DJ die zorgden voor muziek waarop gedanst werd en zelfs de polonaise werd gelopen. Daarnaast bracht een rondlopende goochelaar magie aan de tafels; dit leverde veel bewondering en lachsalvo’s op. De zon scheen volop, wat de middag nog specialer maakte en de ouderen zichtbaar deed genieten van deze mooie dag. De Ouderenmiddag wordt kosteloos aangeboden, bestemd voor alle Kudelstaarters van 65 jaar en ouder en wordt georganiseerd door Feestteam Kudelstaart, met dank aan de inzet van vele vrijwilligers en de steun van gulle sponsors. De organisatie is dankbaar voor de mogelijkheid om dit evenement te mogen organiseren. “Het geeft ons zoveel energie om zoveel ouderen te zien genieten van een dag met elkaar. Daar doen we het voor, het is mooi om deze groep te zien genieten,” aldus het Feestteam Kudelstaart. 

Bent u 65 jaar, inwoner van Kudelstaart en wilt u er volgend jaar bij zijn? Kijk dan op de facebookpagina van Ouderenmiddag Kudelstaart, of geef u op via ouderenmiddagkudelstaart@gmail.com

Beeld: www.kicksfotos.nl.