FCA zaterdag wint Vaneman toernooi

Aalsmeer – Het tweedaagse Vaneman voetbaltoernooi, dat al vele jaren voor aanvang van het nieuwe seizoen wordt georganiseerd, is dit keer gewonnen door het zaterdag-team van FC Aalsmeer, op de voet gevolgd door KDO uit De Kwakel.

Tijdens de eerste speelavond op woensdag 22 augustus was KDO de tegenstander van FCA zaterdag. Aalsmeer wist het team uit De Kwakel te verslaan met 4-1. Het zondagteam van FCA speelde deze avond tegen RKDES en wist met 2-1 van de ploeg uit Kudelstaart te winnen.

Zaterdag 25 augustus was de tweede speelavond en namen FCA zaterdag en RKDES het tegen elkaar op en gingen KDO en FCA zondag de ‘strijd’ aan in de Beethovenlaan. Het zaterdag-team van FCA wist opnieuw winst te boeken. RKDES werd verslagen met 2-0. Het Kwakelse KDO bleek deze avond een maatje te groot voor FCA zondag, dat overigens het veld op ging met een groot aantal invallers. Maar liefst acht keer klonk gejuich bij KDO, aan de zijde van FCA zondag bleef het stil. Eindstand 8-0 winst voor KDO.

Door deze monsterzege spande het erom wie uiteindelijk de winnaar van het toernooi zou worden, maar dankzij twee keer winst voor FCA zaterdag mocht deze ploeg de grootste beker in ontvangst nemen.

Foto: FC Aalsmeer. De winnaar van het Vaneman toernooi: FCA zaterdag!