Dromen in de Gedichtentuin

Aalsmeer – Ook als je nooit een gedicht leest, is een wandeling in de Gedichtentuin een aanrader tijdens de eerste drie weekenden van september. Korte stukjes poëzie die toegankelijk en het lezen waard zijn.

Meestal blijven ze verborgen, maar 26 dichters hebben hun dagdromen of nachtelijke gedachten verwoord. De belevenissen die hen ‘s nachts in slaap sussen of juist uit hun slaap houden Voor de elfde keer hebben dichters gehoor gegeven aan de oproep van KCA om het thema ‘Droom’ te verwerken. Lees overeenkomsten met je eigen dromen, wensen of verwachtingen. Zie de humor van sommige poëten in de regels en verwonder je hoe dit verteld wordt door dichters uit Aalsmeer en omstreken.

Van de geselecteerde gedichten is een bundel gemaakt die voor 5 euro vanaf zaterdag 7 september te koop is bij het Boekhuis en in de stand van KCA tijdens de Kunstroute op 21 en 22 september. Loods Otto, Uiterweg 94.

De Gedichtentuin in het Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg (naast de Karmelkerk) is open in de weekenden (7/8, 14/15 en 21/22 september) van 12.00 tot 17.00 uur.