DownTown Ophelia: Gezellig feestje voor iedereen

Aalsmeer – DownTown Ophelia stond afgelopen zaterdag 8 juni voor de derde maal op het programma en buiten een flinke bui tijdens de opening is de dag feestelijk en zonnig verlopen. De opening werd verricht door burgemeester Gido Oude Kotte en kinderburgemeester Vera Keessen, er was een acrobatiek-act met knuppels, ballen en heel spectaculair vuurspuwen en de eer om met confetti het feest officieel te starten was aan de deelnemers, de groep met een verstandelijke beperking waarvoor deze dag vooral werd georganiseerd.

De deelnemers hielpen mee in winkels en waren actief bij de braderie, het kinderplein, de workshops en verkochten lootjes voor de loterij waar leuke prijzen mee te winnen waren. Er liep een clownsduo rond en op het podium waren optredens, onder andere van de zangers Devon en Dennis en zangeres Gerdie, en de deelnemers zelf lieten zien ook over groot talent te beschikken. Naast de braderie met een gevarieerd assortiment, waren er deze dag demonstraties streetdance en rolstoeldansen en gaven de politie en de brandweer acte de présence.

De deelnemers, de vele bezoekers en de organisatie kijken terug op een geslaagde dag, die voor het eerst een extra smakelijk vervolg kreeg met lekkere hapjes en drankjes, diverse artiesten en een dj tijdens Culinair Aalsmeer. De DownTown organisatie en de ondernemers in de Ophelialaan: “We hebben genoten van de gezelligheid in de straat en in de winkels, van de optredens, de vele bezoekers en alle vrijwilligers. Maar bovenal hebben we genoten van alle deelnemers waarvoor we deze dag hebben georganiseerd.”

Foto’s: www.kicksfotos.nl