Buitenspeeldag in Oosteinde en Kudelstaart op 12 juni

Aalsmeer – Woensdag 12 juni is de landelijke buitenspeeldag en ook in Aalsmeer en Kudelstaart worden deze dag leuke activiteiten georganiseerd voor alle jongens en meisjes in de gemeente.

Bobbie’s Buitenspeeldag

In Aalsmeer Oosteinde wordt de Bobbie’s Buitenspeeldag gehouden op het veld bij de Snoekbaarsstraat. Op 12 juni van 14.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen hier allerlei spelletjes doen, zich uitleven op springkussens en de brandweer komt langs. En in de Bernardstraat staat van 14.30 tot 16.00 uur bubbelbal op het programma.

Inclusieve buitenspeeldag

In Kudelstaart wordt een inclusieve buitenspeeldag voor alle kinderen georganiseerd door de kinderraad van Aalsmeer bij Place2Bieb in de Graaf Willemlaan. Iedereen kan meedoen. Er wordt een rolstoelparcours uitgezet, rolstoelbasketbal gespeeld en kinderen mogen (zit)boogschieten. Verder is er (water)trefbal, blind volleybal, duofietsen, smoothiebiken en schaken. De inclusieve buitenspeeldag vindt in samenwerking met diverse organisaties, waaronder de werkgroep Inclusief en Toegankelijk Aalsmeer, plaats op 12 juni van 14.30 tot 16.30 uur.

Foto: Buitenspeeldag in Aalsmeer. Foto: redactie