Botendag Dag van je Leven verplaatst naar 6 juli

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag 15 juni zou Stichting Dag van je Leven voor de twintigste keer haar botendag organiseren voor honderden mensen met een verstandelijke beperking en hun familie of begeleiders. Helaas zijn de weersvoorspellingen voor zaterdag slecht en de onvoorspelbaarheid van de regenbuien groot. Hierdoor is er door de organisatie, in overleg en op aanraden van, Stichting Ons Tweede Thuis, besloten om het evenement voor deze datum te annuleren.

Dit is een grote teleurstelling, want er wordt ieder jaar weer door velen enorm uitgekeken naar dit ontspannen uitje op het water. Daarom is gekozen om de botendag wel te laten plaatsvinden, maar nu op zaterdag 6 juli. De organisatie hoopt dat de booteigenaren, die zich hadden aangemeld voor aanstaande zaterdag op 6 juli ook weer van de partij kunnen en willen zijn.

Aanmelden gastvrouw/gastheer

En dat ook nieuwe mensen zich aanmelden om met hun boot een paar uurtjes op de Westeinderplassen te varen met aan boord enthousiaste en dankbare gasten met een verstandelijke beperking en hun begeleiders. Gastvrouwen en gastheren kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@stichtingdagvanjeleven.nl of vul het formulier in op de website www.stichtingdagvanjeleven.nl.

Foto: Botendag in 2023. Foto aangeleverd