Boten gezocht voor ‘Dag van je Leven Botendag’

Aalsmeer – Zaterdag 15 juni wordt door Stichting Dag van je Leven weer een botendag voor honderden cliënten en medewerkers van Stichting Ons Tweede Thuis georganiseerd. Iedere zaterdag voor Vaderdag is het altijd een feestje op het water van de Westeinderplassen door de mooi versierde boten, maar vooral door het enthousiasme aan boord. En deze keer is het extra speciaal, want dan vindt voor de twintigste keer dit gezellige evenement plaats.

Onvergetelijke dag

Door het succes van alle voorgaande jaren, melden zich altijd veel cliënten aan voor een paar ontspannen uurtjes op het water. Maar daar zijn wel boten voor nodig. Heeft u een boot en lijkt het u leuk om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke ervaring te bezorgen? En kunt u zaterdag 15 juni tussen 10.00 (ontvangst boten) en 14.00 uur tijd vrijmaken om vanuit Jachthaven Kempers bij Leimuiden een rondje van circa twee uurtjes te varen? Meld u zich dan snel aan via www.stichtingdagvanjeleven.nl of mail uw gegevens naar info@stichtingdagvanjeleven.nl. Bij terugkomst in de haven worden de deelnemers weer door vrijwilligers van de stichting ontvangen en wordt assistentie gegeven bij het uitstappen van de cliënten. Met een drankje en gezellige muziek wordt de vaartocht afgesloten.

Andere hulp

Heeft u geen boot of lukt het deze keer niet om mee te varen? Een kleine donatie is uiteraard ook altijd van harte welkom. Doneren kan via  bankrekeningnummer van Stichting Dag van je Leven NL56 RABO 0314168273.

Foto: Plezier op het water tijdens de Dag van je Leven botendag. Foto: Richard Zethof