Bandjesavond op 29 juni in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Zeven horecagelegenheden hebben, met hulp van het bestuur van ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum, de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat de oude vertrouwde Bandjesavond weer wordt georganiseerd in de straten van Aalsmeer Centrum. Dit leuke evenement vindt zaterdag 29 juni plaats.

Zes podia

In de Zijdstraat, Dorpsstraat, Weteringstraat, Marktstraat, Punterstraat en op het Molenplein kan het publiek weer ouderwets gezellig en gratis genieten van live optredens op zes podia. Joppe, De Praam, De Jonge Heertjes, De Oude Veiling, Legends, Het Wapen van Aalsmeer en De Gouwetéén zorgen tussen 20.00 en 01.00 uur voor heel veel gezelligheid, muziek in verschillende genres en aan de verschillende buitenbarren kunnen drankjes besteld worden.

Rocken, swingen en meezingen

Er zullen optredens zijn van diverse artiesten en bands. Op het Molenplein wordt het feest met Frans Halsema, Davey Miller, Danny van Ingen, Esther de Haas, Ruud Versteeg, Patrick Kloos, DJ Nick en Kiki en Sasja. In de Weteringstraat wordt het lekker rocken met Lifeblood en B-Loose. De parkeerplaats in de Marktstraat wordt het toneel van onder andere de swingende Mad Tribute Party Band. In de Punterstraat mag meegezongen worden met de partyband Super Friday. In de Dorpsstraat kan genoten worden van onder andere John le Maire en in de Zijdstraat kan het publiek los gaan bij Angelina Garcia, Stef Horn, Dennis de Breet en Edo Barends. Voor meer informatie: www.aalsmeercentrum.nl 

Foto: Drukte tijdens Bandjesavond enkele jaren geleden. Foto: aangeleverd