AVA organiseert weer Ringvaartloop

AVA organiseert weer Ringvaartloop

Aalsmeer – Op zondag 25 november organiseert Atletiek Vereniging Aalsmeer in samenwerking met hoofdsponsor Eveleens Sanitair de jaarlijkse Ringvaartloop. De startlocatie van alle afstanden is op de atletiekbaan aan de Sportlaan 43.

De hoofdafstand is 10 Engelse Mijl: exact 16,1 kilometer en start om 11.00 uur. Voor wie de voorkeur geeft aan een kortere afstand is er ook een 5 kilometer en een 10 kilometer. Voor de kinderen is er een 1 kilometer loop. Zij lopen twee en een half ronden op de atletiekbaan. De kinderen van 5 tot en met 8 jaar starten om 10.30 uur en de 9 tot en met 12 jarigen om 10.40 uur. Daarnaast is er om 10.15 uur een 1 kilometer G-run in samenwerking met Ons Tweede Thuis. Voor de kinderen en de deelnemers aan de G-run is er na afloop een mooie medaille.

JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en verzorgt het fruit en gepimpt water na afloop. Dus, trek je hardloopschoenen aan en voel de herfst. Doe mee en schrijf je snel in via inschrijven.nl. Online inschrijven kan tot en met vrijdag 23 november. Je helpt de organisatie enorm door vooraf in te schrijven. Dan hoef je op de dag zelf alleen nog maar je startnummer op te halen. Neem hiervoor wel de bevestiging die je per e-mail ontvangt mee.

Op de dag zelf inschrijven kan natuurlijk ook. Dit kan in de kantine van Atletiekvereniging Aalsmeer en is mogelijk tot 20 minuten voor aanvang van een afstand. Meer informatie over de Ringvaartloop en sporten bij Atletiek Vereniging Aalsmeer is te vinden op www.avaalsmeer.nl.