9e Plaspop met live Cool Blenz

Aalsmeer – Alweer de negende editie van Plaspop vindt plaats op zaterdag 29 juni. Op zes verschillende locaties in de Westeinderplassen kan genoten worden van acts en livemuziek. De komende weken volgt een kennismaking met de deelnemers. Bij het Torregat laat de band Cool BlenZ zich horen en zien:

Cool BlenZ bestaat uit vier enthousiaste muzikanten en de ervaren leadzangeres Heidy Crooymans. Zij brengen hun repertoire met een dosis aanstekelijke energie. Repertoire dat eigenlijk het beste te omschrijven is als een mengeling van de mooiste jazzy/easy listening tot en met bekende funky songs. Denk aan de jazzstandards van de oude meesters, de sfeervolle latin-jazz van Antônio Carlos Jobim, maar ook bijvoorbeeld aan de meer hedendaagse jazz-funk van George Benson. Cool BlenZ weet dit repertoire zo naar haar hand te zetten, dat zij naast herkenbaarheid voor het grote publiek toch een heel eigen sound weet te waarborgen, waar zowel de geoefende muziekliefhebber als ook de festivalganger van zal genieten.

“De omstandigheden waaronder Cool BlenZ al gespeeld heeft variëren van bloedhete terrasje tot winterse vlonders met vuurkorven, dus een optreden op het water willen we graag aan ons lijstje toevoegen”, aldus de bandleden.

Plaspop start zaterdag 29 juni om 20.30 uur, om 21.30 uur is het tweede en om 22.30 uur het derde optreden. De avond wordt gezamenlijk afgesloten vanaf 23.15 uur op de Koddespoel.